Algemen voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Identiteit
naam: By Nevel B.V., handeld onder de naam By Nevel.
Het bedrijf is gevestigd te Alphen aan den Rijn.
Telefoonnummer: 06 428 043 41
Email: indo@bynevel.com
KvK-nummer: 75317117
BTW nummer: NL860235646B01
Prijzen en informatie
Alle genoemde verkoop prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van kennelijke programmeer- en typfouten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor (kleur) afwijkingen ten gevolge van uw beeldschermkwaliteit. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de bestelling.
Wij leveren alleen aan Nederland en Belgie. Overige landen komen binnenkort.
Producten waarbij een vermelding staat dat deze niet online te bestellen zijn, betekend het dat deze producten op maat zijn. Bij deze producten zijn ook nog geen bezorgkosten berekend gezien de hoogte hiervan van verschillende factoren af hangt zoals het aantal producten en hierbij het totaal gewicht en grootte.
Uitvoering en overeenkomst
In de productomschrijving staat duidelijk het verwachte aantal leverdagen aangegeven. Deze dagen gaan in vanaf het moment van betaling. Bij bestellingen op maat zal dit in gaan vanaf het moment dat het factuurbedrag zichtbaar is op onze bankrekening.
Levering vind in iedergeval plaats binnen 30 dagen. Wanneer goederen niet (tijdig) leverbaar zijn, dan word u hiervan op de hoogte gesteld. In dat geval kunt u akkoord gaan met de nieuwe leverdatum of het aangeboden alternatief, of kunt u de overeenkomst kosteloos annuleren.
Herroepingsrecht
Iedereen heeft recht om binnen een termijn van 14 dagen af te zien van de aankoop met uitzondering van de op maat gemaakte producten.
De 14 dagen gaan in vanaf het moment dat u het product heeft ontvangen.
Indien u van de herroepingsplicht gebruik wenst te maken, doe dit dan door het officiele document in te vullen van de consumentenbond en zsm per email naar ons te versturen. Deze kunt u hier vinden;
ACM - Modelformulier ontbinding / herroeping 2014 (consumentenbond.nl)